Päevakäpp: musikass Raffael jumaldab inimesi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

«Hei, kõrvad, kus te Raffaeli viite?» võiks küsida pea igaüks, kes selle armsa kassipoisiga kohtub.

Raffaelil on tõepoolest vahvad ja omapärased roosad kõrvad, justkui väikse jänku omad. Ka karvkatte on tal udupehme ja siidine nagu ühel koheval jänkul, kuid ometigi ei ole Raffael üldse jänku moodi. Ei, ta ei ole kassi moodi ka. Ta on justkui inimene — nagu üks parim sõber!

Kõik musikassi otsijad, pange ennast valmis, sest Raffael on tulnud selleks, et jääda. Ta on tulnud selleks, et pugeda vaikselt ja märkamatult, ent ometi sihikindlalt kõigi südametesse. Hiirvaikselt supsab Raffael inimese sülle, sätib ennast ühel kohal nagu väike kanaema ning siis asub nihverdama. Ikka lähemale ja lähemale inimese kaissu ja kurgu alla. Kui ta saaks, siis ta oleks täiesti valmis ka füüsiliselt inimese südamesse pugema. Peaasi, et seal oleks talle kõige erilisem ja soojem koht. 

Ning kahtlemata ei saa üle paitustest, sest  need on Raffaeli kõigee lemmikumad. Neid võib saada nii päeval, ööl kui ka puhkehetkel. Eriti mõnus oleks siis, kui neid paikäsi oleks rohkem kui kaks.

Väike Raffael on üks kolmest Kasside Turvakodu ukse taha jäetud hüljatud kassipoegadest. Seni ei ole talle veel ühtegi huvilist tulnud. Kas teda on tabanud mustvalgete kassipoegade kurb saatus, mille kohaselt ootavad mustvalged kassipojad väga pikalt enne, kui päriskodud leiavad?

Kirjuta südamlikule kaisumõmmile Raffaelile aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles