(Eba)meeldiv üllatus: mees leidis vetsupotist opossumi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caters News Agency/Scanpix

Eelmisel nädalal sai Austraalia loomakaitsja Nigel Williamson väljakutse Montrose'i linna, kus üks mees oli oma tualetist avastanud väikese opossumi.

Mehe sõnul on vetsupoti kaas alati kinni ning see sai tähendada vaid üht — loomake oli ette võtnud teekonna läbi torustiku. Nigel Williamson rääkis, et see on tema 30-aastase karjääri jooksul esimene kord, mil ta torustikus liikuvatest opossumitest kuuleb. «Ma olen kuulnud lugusid rottidest, kes vetsupottidesse ilmuvad, ent mitte kunagi opossumitest,» ütles Williamson ja naljatas veel, et õnneks vaatas looma leidja enne maha istumist poti sisemust. 

Williamson ja tema loomaarsti õest kaaslane võtsid ette tunniajase sõidu, et opossum vetsust välja õngitseda. Nad kuivatasid ta, mässisid rätiku sisse sooja ning viisid oma koju kosuma. Opossum lastakse peagi uuesti vabadusse ja Williams kinnitas, et seiklus loomakest ei traumeerinud. 

An early morning call out for a very unusual rescue. This little fella found himself exhausted after travelling up through the plumbing and into the toilet bowl. First that we have heard of and rescued in 30years. Call 0427 533 083 for possum removal in Melbourne no matter where they may be.

Posted by Nigel's Animal Rescue and Pest Control on 10. oktoober 2017. a.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles