Süüdimatu kriminaal: mäger murdis majja sisse ja jäi sinna magama

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ben Birchall/PA Wire/PA Images/Scanpix

Šotimaal Linlithgow' linnas avastati ühest majast mäger, kes oli sinna kassiluugi kaudu sisse saanud ning magas õndsat und.

Loom leiti kassiasemelt tukkumast ning enne seda oli ta tühjaks söönud ka kiisu toidukausi. Loomapäästja Connie O'Neil ütles, et tegu on ebatavalise juhtumiga, sest mägrad üldjuhul majadesse sisse ei tule. «Arvatavasti meelitas teda kassitoidu lõhn ning pärast kõhu täis söömist väsis ta lihtsalt ära. Kui ma kohale jõudsin ja kassivoodi nurgast välja lohistasin, vaatas ta mind rahulikult,» sõnas O'Neil.

«Kriminaal» ei paistnud aga õnnelik olevat, et tema und häiriti ning kui loom nägi, et välisuks lahti oli jäetud, põgenes ta hetkegi kõhklemata sündmuskohalt. Šotimaa loomakaitseorganisatsiooni esindaja Mike Flynn pani aga inimestele südamele, et nii nagu teisedki metsloomad, võivad mägrad olla agressiivsed ning kui nendega kokku satutakse, tuleks kutsuda abi ja loomale mitte läheneda. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles