Tai tudengit süüdistatakse koera kahjuhüvitise nimel mürgitamises

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Emmanuelle Bonzami / PantherMedia / Scanpix

Tai ühe parima meditsiinikooli tudengit süüdistatakse oma spitsi mürgitamises, väidetavalt eesmärgiga saada kindlustusraha.

Bangkoki politsei arreteeris septembris Mahidoli ülikooli tudengi pärast seda, kui Facebookis levis postitus, kus teda süüdistati seitsmekuuse spitsi mürgitamises inimestele mõeldud ravimiga, et koera transportinud firmalt välja nõuda umbes 1200 euro suurune kahjuhüvitis.

Lugu algas siis, kui veterinaar Jakkarin Riangngoen postitas 7. septembril Facebooki, et transpordifirma palus tal läbi vaadata koera surnukeha, kes oli transpordi ajal surnud. Kuigi postituses ei nimetatud asjaosaliste nimesid, oli seal siiski video sellest, kuidas koera kõhust eemaldati mürgistuse põhjustanud ravimid. Video levis kulutulena ning ärritas paljusid loomaarmastajaid.

Veterinaar Anongnart Sutatham ütles väljaandele Khaosod English, et tillukese koera kõhust leiti rohkem kui kümme tabletti, nende hulgas oli ka inimestele mõeldud vererõhuravimeid.

Asja uuritakse edasi ning kui tudeng süüdi mõistetakse, ootab teda kaheaastane vanglakaristus või ligi tuhande euro suurune rahatrahv.

Loe ka: «Eestlased on lemmikloomade kindlustusrahade nimel nõus riskima kriminaalkaristusega»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles