Mees lasi endale koeraga ühesuguse tätoveeringu teha ning sattus interneti naerualuseks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Üks koeraomanik viis loomaarmastuse uuele tasemele pärast seda, kui ta oma koera kõhult tätoveeritud sümboli leidis ning otsustas lasta enda käsivarrele täpselt samasuguse märgi tätoveerida. 

Texase elanik Chris uskus, et tema koera eelmine omanik oli looma tätoveerimisega piinanud ning otsustas oma lemmiku toetamiseks samuti tätoveeritud saada. Uhkustunne muutus aga häbiks, kui mees fotod oma tätoveeringust Facebooki üles laadis.

«Kõik, kes minu koera Beari tunnevad, teavad, et tal on eelmiste omanike poolt tehtud tätoveering. See ajab mul südame pahaks, et inimesed oma loomi tätoveerivad. Täna õhtul lasin ma selle sümboli endale tätoveerida,» kirjutas mees ning pani kõrvuti kaks fotot, millel on näha tema käsivars ning koera alakõht, kus sümbol paikneb.

Peagi ilmus foto alla kommentaar, mis Chrisi oma tegu kahtlemata kahetsema pani — talle öeldi, et tema koera alakõhul olev sümbol näitab, et loom on kastreeritud. Teised kommenteerijad võtsid asja huumoriga ning küsisid mehelt, kas ta lasi end samuti kastreerida. 

USA Varjupaigaveterinaaride Ühenduse sõnul on kastreeritud loomade tätoveerimine kohustuslik ning suure tõenäosusega tegi koera alakõhule märgi loomaarst. 

Chris ise ei lase end nüüd juhtumil häirida ning tema sõnul ei oleks igaüks valmis oma lemmiku heaks midagi nii radikaalset tegema. Ta on küll tätoveeringuga rahul, ent mõlgutab mõtteid see oma koera käpajälje kujutisega ära katta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles