Südantsoojendav video: poni tänab oma elu päästnud meest sooja kallistusega

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kirk Hance ja tema abikaasa Natasha jätsid linnaelu ning ostsid farmi, et päästetud loomadele uus kodu anda. See otsus viis nad kokku poniga, kelle nimi on Tobias.

Kirk Hance leidis Tobiase ühelt hobusteoksjoni veebilehelt, kus öeldi, et kui poni endale päeva lõpuks ostjat ei leia, viib ta tee tapamajja. Hance ja tema abikaasa otsustasid otsekohe Tobiase kurba saatust leevendada ning ostsid ta koos veel ühe hobusega ära.

Kui Tobias farmi saabus, oli selgelt aru saada, et eelmine omanik oli teda väärkohelnud, sest poni oli närviline ja vältis kontakti. «Kahe päeva ja suure hulga kannatlikkuse pärast hakkas Tobias lõpuks aru saama, et esmakordselt tema elus pakuti talle armastust ja headust, mida ta varem tundnud polnud,» rääkis Kirk Hance. «Ta tuli mu juurde ning tema paitamine läks üle kallistamiseks.»

Hance ja Tobias istusid niiviisi mitu minutit ning mees sai aru, et loom tundis end lõpuks kaitstult ja mugavalt. Natasha Hance'i sõnul vajas poni lihtsalt kedagi, keda usaldada ja nüüd on ta selle inimese leidnud.

Vaata videost, kuidas Tobias oma päästjat tänab!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles