Päevakäpp: Henna, kes armastab vett

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Imekauni kirju kasukaga Henna on neljakuune tugev ja elurõõmus kiisupoeg, kes armastab nii inimeste kui ka teiste kasside seltskonda.

Praegu elab Henna koos kolmeaastase kassiga ja nad saavad superhästi läbi. Ehkki tavaliselt hoiukodu vanem kass teiste kassidega ei klapi, siis Hennaga ta kõva iseloom murdus ja nad ei lahku ärkvel olles teineteise kõrvalt. Samuti on leidnud nad ööseks oma aseme hoiupere voodis-üks peatsis, teine jalutsis — ja tihtilugu kolivad nad öö jooksul üksteise kaissu.

Henna uudistab kõvasti inimesi ning tuleb aegajalt sülle magama. Süles on tema nurrumine peaaegu lõputu, sest rõõm inimesest on suur. Ka arsti juures käimine on lausa lust - terve teekonna ta ei tee häältki, magab rahulikult puuris ning lubab arstitädil imelihtsalt nii süste teha, tablette anda kui ka kõrvu puhastada. Kliinikutöötajad on alati temast lausa vaimustuses.

Hennast on inimestele saanud suur sõber ja mängukaaslane. Alles äsja õppis ta kõrgustesse hüppamise ning tema uudishimul pole piire. Samuti meeldib talle meeletult veega mängida ja tihtilugu on teda võimalik leida märjast duššinurgast nurrumas... Jah, nurrumas!

Henna on hetkel hoiukodus ning ootab oma päris kodu, oma päris peremeest ja päris kaaslasi ülejäänud eluks. Hoiukodus pole veel elurõõmsamat kassipoega nähtud, kes niimoodi inimesi armastaks ja lakkamatult nurruks.

Kui imekauni hinge ja välimusega Henna Sind kõnetas, siis kirjuta talle info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles