Päevakäpp: džunglikuningas Tigran

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kassiabi/Facebook

Tänase loo peategelane on pooleteiseaastane kassipoiss Tigran. Sellele kiisule sobib tema nimi küll nagu valatult, sest just väikese tiigrikesega tegu ongi.

Tigranil on imeilus triibuline kasukas ja uhke peahoiak, pai saades tõmbab ta oma silmad laisalt kissi ning visatud mänguasja järele jookseb kiirusega, mida iga tiiger kadestaks. Igaüks, kes on hoidnud seda triibikut süles ja saanud tunda tema mõnulevat käpasõtkumist, võib ka kinnitada, et tal on võrratud teravad küüned.

Kui Tigran augusti lõpus Kassiabi hoole alla maandus, kartis ta kõike ja kõiki. Tuba koristama tulnud vabatahtlikud ei saanud talle isegi tere öelda, sest kiisuke peitis end padja alla. Kui ta lõpuks nina padja alt välja julges pista, sai selgeks, et selle nina küljes on väga armas kass. Kuu ajaga tegi Tigran läbi imelise muundumise ja on ennast nüüdseks täiesti avanud, paljastades oma sõbraliku loomuse. Kui vabatahtlik kasse järjest läbi paitab, saab Tigran, väike kavalpea, kõige rohkem paisid, sest ta käib inimesel järel ja silib tema sääri. Tigran teab, et see on džungliseadus — kui midagi tahad, tuleb see endale võtta — ning sehkendab endale niimoodi teistest kümme korda rohkem tähelepanu.

Tigran võtaks endale hea meelega ühe päriskodu ja omaniku, keda armastada ning kes teda täpselt samamoodi vastu armastab. Avaldusi ootab Tigran aadressile kodu@kassiabi.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles