Video: maailma pikima keelega koer jumaldab maapähklivõid

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Mochi on kaheksa-aastane maailma kõige pikema keelega berhardiin, kes elab oma perega USAs Lõuna-Dakotas ning on kantud ka Guinnessi rekordite raamatusse.

Mochi keel on 18,5 cm pikk ning sellest on tema pererahvale nii rõõmu kui ka veidi muret. Lisaks sellele, et suure keelega käib kaasas ka palju sülge, on Mochil keele tõttu ka vahel raskem hingata ning mustus ja puulehedki hakkavad kergesti külge.

Siiski tõdes Mochi perenaine Carla Rickert Guinnessi rekordite raamatu jaoks antud intervjuus, et koera piltide nägemine rekordite raamatus tekitab uhke tunde küll.

Rickert ja tema abikaasa Craig võtsid koera varjupaigast. Mochi oli siis kaheaastane. Pererahvas iseloomustab koera kui väga lojaalset, naljakat armastavat ja tänulikku kaaslast.

Millega Mochi üle kõige maiustada armastab? Mochi keel tõmbub siis veel eriti pikaks, kui kapist tuuakse välja maapähklivõi. Seda, kuidas suur koer maiust lürbib, saab näha videost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles