Päevakäpp: kutsikas Timmu õpib kuulekusülesandeid lausa lennult

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Varjupaikade MTÜ/facebook

Timmu on 6-kuune isane kutsikas, kes on meeletult sõbralik, õpihimuline, uudishimulik ja mänguhuviline. Täpselt nii, nagu ühele õigele kutsikale kohane.

Timmule meeldib väga mänguasjadele järele joosta, kuid ta ei ütle ka teistele mänguviisidele ei. Ta saab väga hästi ise enda lõbustamisega hakkama, aga kui ta liiga kauaks tähelepanuta jätta, kutsub sind uuesti mängima.

Timmu oskab käskluste peale istuda, lamada, kohale tulla ja 360 kraadi pöörata. Kindlasti vajavad need oskused veel harjutamist, kuid mõni trikk võib tal ka varuks olla. Timmu õpib kiiresti ja vajab, et tal oleks keegi, kes teda õpetaks ning talle piisavalt füüsilist ja vaimset pingutust pakuks.

Kui sa tunned, et oled valmis ühte vahvat kutsikat treenima ja soovid talle vähemalt järgnevad kümme aastat imelist elu pakkuda, siis tule ja tutvu Timmuga aadressil Paljassaare tee 85.

Timmule võib ka kirjutada aadressil: tallinn@varjupaik.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles