Neljajalgne kangelane: vapper koer on elu päästnud 52 inimese elu

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis Twitterist

Päästekoer Frida, kes on saadetud Mehhikosse maavärina tagajärjel inimesi otsima, on päästnud varem juba 52 inimese elu ning kogub oma teenete tõttu suurt populaarsust sotsiaalmeedias.

Seitsmeaastane Labradori retriiver Frida on katastroofipiirkondades päästmisele spetsialiseerunud militaarüksuse koosseisus olnud kaasatud päästetegevusse Kesk- ja Põhja-Ameerikas, sealhulgas Haitil, Ecuadoris ja Hondurases, kirjutab Telegraph.

Vapruse eest on koera tänanud isegi Mehhiko president Enrique Pena Nieto, kes oma Twitteri postituses neljajalgset päästjat kiitis.

Pärast teisipäeval Mehhikos aset leidnud 7,1-magnituudilist maavärinat on Fridal jälle käpad tööd täis, sest vähemalt 273 ohvrit nõudnud maavärin on jätnud paljud varemete alla lõksu. Khakimustrilise vesti, prillide ja saabastega varustatult käib oma elu jooksul kokku 52 inimese elu päästnud koer läbi varemed, et leida ellujäänuid.

Vaata videot, kuidas Frida töötab, siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles