Andekas kontorikass teenib nutikal moel ise raha (1)

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

USAs Oklahoma osariigis elab kass, kellel on huvitav hobi. See tavaline, oma igapäevaelu kontoris veetev triibik on rahakrabaja.

Oklahomas Tulsa kesklinnas asuvas turundusfirmas elab kass, kes on saanud oma eriskummalise hobi tõttu nimeks Cashnap Kitty, kirjutab Love Meow.

Selle vahva triibiku näol on tegu endise varjupaigakassiga, kes leiti põllult ekslemast ning kellel puudus kodu. Kontorisse võeti ta kuuekuusena.

Karismaatiline triibik lahendas kontoris kiiresti närilisteprobleemi ning hoiab kõik rotid-hiired ohutus kauguses. Tema teisteks igapäevasteks tegevusteks on jalutada töötajate arvutiklaviatuuridel, vahel saata välja mõned lõpetamata e-mailid ning teenida ise raha.

Umbes kuu aega tagasi märkas ettevõtte juht Stuart McDaniel, et firma välisukse juures vedelesid mõned rahatähed. Raha muudkui tuli ja tuli ning ettevõte personal ei saanud aru, kust raha niimoodi tekib.

«Meie hoone asub Tulsa kesklinnas meelelahutuspiirkonnas ja siit kõnnitakse palju jalgsi mööda,» selgitas McDaniel.

Ettevõtte töötajad jõudsid järgmise teooriani: selleks, et kassiga mängida, panevad möödakäijad ukse vahelt sisse rahatähe, loom aga krabab selle kärmelt ära. Peale mõningat testimist leidis teooria kinnitust.

Andeka kontorikiisu teenistuse annetab ettevõtte kohalikule kodutute keskusele.

Vaata ka videot, kuidas kass-rahakrabaja töötab.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles