Video: loomahülgaja pani kassi pappkarpi ja jättis ta saatuse hooleks

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu koduta loomade varjupaik jagas oma Facebooki lehel videot varjupaiga lähedusse hüljatud kassist, kes oli pappkasti panduna jäetud oma saatust ootama. 

Videol on näha, teibiga kinnikleebitud pappkarpi ning kassitarbeid, mis olid karbi kõrvale asetatud. Varjupaiga meeskond leidis hüljatud kassi enne, kui abitu loom oleks jäänud rebaste meelevalda, keda varjupaiga postituses oleva info kohaselt on piirkonnas rohkesti liikvel ja kellele pole karbi lahtihammustamine mingi probleem. 

«Kui ei oleks eile olnud ühte teist loomaõnnetust, siis võibolla poleks keegi märganud seda kasti enne, kui selle sõbraliku kassipoja jaoks oleks olnud liiga hilja,» seisab postituses. «Kui te võtate vaevaks juba varjupaiga juurde tulla, siis omage niipalju kodanikujulgust, et astute ka varjupaiga uksest sisse ja võtate vastutuse. Loovutustasu ei ole nii suur, et keegi sellepärast pankrotti peaks minema,» on varjupaiga sõnum loomahülgajatele. 

Tartu koduta loomade varjupaiga Facebooki postitust näeb siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles