Päevakäpp: showmees Misso otsib omale publikut

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kasside Turvakodu/Facebook

Misso on kassipoeg, kellele meeldib esineda ning olla tähelepanu keskpunktis.

Pealtvaatajate ette astub Misso astub uhkel sammul, rind kummis ning teeb ümber vaiba ehk lava suure tiiru, justkui kontrollides kas kõik on etteasteks valmis. Selle tegevuse juures kontrollib ta muuhulgas üle ka vaiba ääred.

Seejärel algab soojendus: esialgu väikesed tiirud ümber inimese, seejärel lükkab Misso selja turri ja kõnnib külg ees nagu väike härjavõitleja. See on hetk, kui ta õrritab oma armsa olekuga. Sel hetkel kui publik on valmis Missole etteaste eest aplodeerima, tuleb puänt - Misso kappab kui tornaado teise tuppa!

Muidugi teab Misso, et oluline on lasta pealtvaatajatel oodata ning end taaskord lavale kutsuda. Vaikselt, kuid järjepidevalt piilub Misso ukse tagant, ise ennast vastu maad surudes ning hüppevalmis taguotsa väristades.  Seejärel tormab Misso nagu välk ja pauk publiku sekka ning asub suure ja tänuväärse nurrupõrina saatel inimesi tähelepanu eest tänama. Just need on hetked, mis Missole oma kava juures enim meeldivad - siis saab nautida paisid, põristada nurru ning jagada ninamükse.

Hetkel on aga Misso areenil üksinda ning pealtvaatajate koha peal haigutab suur tühjus. Kas sina tahaksid Misso publikuks hakata ning pikki aastaid vahvaid kassietteasteid nautida?

Misso ootab kirja aadressil: info@kassideturvakodu.ee

Kodu otsib ka imearmas Fluffy, kelle kohta saab lähemalt lugeda siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles