Eksikombel kräkki söönud koer tappis omaniku BBC võttemeeskonna silme all

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Staffordshire'i bullterjer. Pildil olev koer ei ole juhtunuga seotud.
Staffordshire'i bullterjer. Pildil olev koer ei ole juhtunuga seotud. Foto: swns.com

Staffordshire’i bullterjer tarbis arvatavasti kräkk-kokaiini ning hullununa ründas oma omanikku, kes oli parajasti filmimas narkootikumideteemalist dokumentaalfilmi.

IT-alal töötanud 41-aastane Mario Perivoitos suri haiglas pärast seda, kui teda ründas Majori nime kandnud lemmikloom. Tal olid tõsised vigastused näo- ja kaelapiirkonnas, samuti oli purustatud kõrisõlm. Samal ajal oli mehe kodus BBC võttemeeskond, kes püüdis koera eemale tõrjuda, nad kutsusid abi ning andsid endast kõik, et meest päästa. Inimesed olid koeraga lõksus umbes pool tundi, politseil läks aega kümme minutit, et uksest sisse murda.

Perivoitos võttis osa dokumentaali «Drugs Map Britain» filmimisest. Surmaõhtul oli ta tarbinud kokaiini, tuli koju ning ei tundnud ennast hästi. Teda tabas epilepsiahoog. Koer ründas omanikku, kui see voodis lebas.

Veterinaar leidis hiljem koera uriinist jälgi kokaiinist ja morfiinist ning kinnitas, et koer oli narkootikumide mõju all. Pole teada, kuidas see juhtus – ta võis seda süüa, aga võimalik on ka, et hingas kräkki sisse suitsuga. Veterinaar Nicholas Carmichael kinnitab, et just narkouim oli koera käitumise põhjuseks.

Politsei kinnitusel plaanitakse koer magama panna. MSN ei tea kinnitada, kas see on juba juhtunud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles