Teismeline tappis oma ema, kes ei lubanud tal koera võtta

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrew Willson ja tema ema Lisa Marie Willson
Andrew Willson ja tema ema Lisa Marie Willson Foto: Facebook

Michigani osariigis USAs toimus möödunud nädalal traagiline intsident, mis päädis pereema surmaga.

19-aastane Andrew David Willson tulistas oma magavat ema, kes ka hukkus. Politsei sõnul oli mõrva motiiviks tõsiasi, et naine ei lubanud oma pojal koera võtta. Noormees on võetud mõrvasüüdistusega vahi alla, vahendab Fox News.

Willson kutsus politsei möödunud reedel vahetult enne kella seitset hommikul. Enda sõnul leidis ta oma ema Lisa Marie Willsoni kodust surnuna. Kohale jõudnud politseinikud leidsid peahaavaga 51-aastase naise surnukeha voodist.

Uurimisel selgus, et ainsad inimesed, kes neljapäeva õhtul kodus olid, olid ema ja poeg. Väidetavalt tõusis tüli, kuna mõned nädalad tagasi oli teismeline toonud koju kutsika, kellel ema jääda ei lubanud. Lisa pakkus välja, et koer peaks elama poisi isa juures, kes elab neist mõnekümne kilomeetri kaugusel.

Willson tunnistas, et võttis lukustatud kapist 22-kaliibrilise Magnumi vintpüssi ning tulistas oma ema pähe. Willsonil pole varasemaid rikkumisi ning ta astub kohtu ette 28. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles