Hirmutav video: elevant trampis purjus mehe surnuks

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: /Caters News Agency/Scanpix

India idaosas Odisha osariigis trampis elevant surnuks joobes mehe, kes üritas loomaga selfie´t teha.

Õnnetu juhtum leidis aset laupäeva hommikul Kuanrmunda küla lähistel kui metsavahid üritasid karjast kõrvale eksinud elevanti liigikaaslaste sekka tagasi suunata, kirjutab Daily Mail.

Üksikule elevandile lähenes aga alkoholijoobes mees nimega Ashok Bharti, kes üritas loomaga selfie´t teha. Loom aga asus rünnakule ning sundis meest sõna otseses mõttes elu eest jooksma.

Intsidendi käigus, mille pealtvaatajad turvalisest kaugusest videole salvestasid, on näha kuidas elevandi eest ära jooksev mees komistab. Elevant jooksis omakorda mehest üle, tekitades viimasele sellega eluohtlikke vigastusi. Kohapeale kutsuti küll kiirabi, aga Bharti suri teel haiglasse. 

Metsavaht Philip Sahu sõnul olid metsavahid parajasti ametis elevandi karja tagasiajamisega, kui Bharti liiga lähedale tuli ning loomaga selfie´t teha püüdis. «Elevant oli närviline, sest oli oma perest eemal ning kui joobes mees talle liiga lähedale tuli, loom ründas.»

Vaata ka: Hirmutav moment kui Alaskal sattus mees vastakuti karuperega

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles