Päevakäpp: pisike Elsa ihkab kangesti teiste kasside seltskonda

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu/Facebook

Elsa on üks vahva ja arukas kassitüdruk, kes on viimasel ajal muutunud väga nukraks. Elsa armastab ülekõige siin maailmas teiste kasside seltskonda, aga hoiukodus ei ole enam ühtegi teist kassist sõpra.

Elsal on küll hoiukodus üks vahva koer ning viimases hädas on Elsa hakanud isegi temale peamükse jagama, kuid kutsu ei taha Elsaga sõprust luua. Seega tahaks Elsa väga üht nurrumootorist sõpra, kelle kaissu pugeda, kellele peamükse jagada ning üheskoos mänguhiiri taga ajada.

Elsa ise on hoiukodus üks vahva rüblik – nii nagu kassipojaohtu nurrumootorid ikka. Ta armastab mängupallikesi taga ajada, hoiuperenaise toimetusi jälgida ning päeva lõpetuseks pehmele diivanile kerra tõmmata. Nendel hetkedel, kui Elsa üksinda kodus on, armastab ta kappides kolada ning sealt sokke ja salle voodi alla tassida ning kui hoiuperenaine koju tuleb, leiabki ta Elsa sokkide ja sallidega vooderdatud pesast unelemast. Ei teagi, kas kapi «koristamine» on Elsa viis märku anda, et tahaks oma pesa punuda ja päriskoju jõuda...

Kui on pere, kus olemasolev kass endale seltsilist soovib, on Elsa on selleks õige valik! Kirjuta Elsale aadressil: info@kassideturvakodu.ee

Kodu otsib ka tore kass Justus, kelle kohta saad lähemalt lugeda siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles