Video: teismeline loomavihkaja viskas kassi prügikasti

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jean Atkinson / SWNS.com

Suurbritannias on  paljude loomasõprade pahameele esile kutsunud meediasse jõudnud turvakaameravideo teismelisest tüdrukust, kes kassi prügikasti viskas.

Videol on näha, kuidas tüdruk musta värvi kassi prügikasti viskab, kaane peale tõmbab ning tõstab peale prügikotigi, kindlustamaks, et loom välja ei pääseks.

Kingston upon Hullis eelmisel neljapäeval aset leidnud juhtum jõudis avalikkuse ette tänu kohalikule elanikule Jean Atkinsonile, kes oli lasknud piirkonnas elavate ulakate noorte tõttu oma kinnistule turvakaamera paigaldada, kirjutab Daily Mail.

Nimelt oli pensionärist naine järgmisel hommikul märganud, et tema prügikasti kaas oli lahti ning videosalvestist vaadates selgus ka, mis juhtunud oli. Kassist ei olnud järgmisel päeval aga enam jälgegi ning arvatavasti oli loom põgenenud.

Pärast video jõudmist meediasse läks 12-aastane tüdruk koos emaga politseijaoskonda ning tunnistas teo üles. Juhtumi motiivide uurimisega tegeleb kohalik politsei.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles