Tallinna elanik avastas oma korterist 1,5 meetri pikkuse mao

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Julian Stratenschulte / AFP / Scanpix

Päästjatel tuli eelmise nädala lõpus tegeleda Tallinnas eksootiliste loomadega, Haaberstis ilmus korterisse võõras madu, Lasnamäel lendas aknast sisse võõras papagoi ning Haaberstis tuli päästjatel taga ajada puurist põgenenud kakaduud.

Häirekeskus sai pühapäeva õhtul kell 22.28 väljakutse Paldiski maanteele, kus kortermaja neljanda korruse korterisse oli tekkinud võõras eksootilise välimusega madu, teatas Põhja päästekeskus.

Roomaja oli ligikaudu 1,5 meetrit pikk ning oranžide laikudega. Päästjad said mao kätte ja leidsid üles ka roomaja omaniku, kes elas samas majas.

Pühapäeval kell 23.22 teatati, et Haaberstis Nõgikikka tänaval on põgenenud puurist kakaduu. Omanik ei saanud teda kätte ning lind istus lähedal asuva puu otsas umbes kuue meetri kõrgusel.

Lilleküla päästjad proovisid kakaduud ligi tund aega kätte saada, paraku lendas ta puult puule ning lõpuks jäi üle tõdeda, et linnuga võidu lennata ei suuda isegi päästjad. «Pärast päästjate lahkumist jäid linnu omanikud veel puude alla valvesse, loodetavasti viisid tiivad kakaduu öösel turvaliste puuriseinte vahele tagasi,» avaldas Põhja päästekeskuse pressiesindaja lootust.

Reedel kell 20.56 sai häirekeskus teate, et Lasnamäel Kärberi tänaval on kortermaja ühes korteris pererahva jaoks tundmatu papagoi, kes oli lennanud sektsioonkapi taha ja jäi sinna kinni.

Päästjad aitasid linnu kapi tagant välja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles