Autosse tunginud karu lõhkus sõiduki ja sõitis maha postkasti

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karud võivad olla vägagi pahandustealtid, eriti kui nad on toiduotsingul.
Karud võivad olla vägagi pahandustealtid, eriti kui nad on toiduotsingul. Foto: TOOMAS HUIK/PM/SCANPIX BALTICS

USAs Colorado osariigis asuvas Durango linnas leidis aset iseäralik juhtum, kus karu murdis öösel perekonna autosse, sõitis sellega naabrite hoovi ning lõhkus sõiduvahendi salongi.

Perekonna naabrid märkasid Subaru maasturit oma eeshoovis 4. augusti varahommikul.  «Tavaliselt ma ei ärka kell viis hommikul, kui vaid ainult siis, kui karu autoga mööda tänavat sõidab,» sõnas naaber Ron Cornelius naljatades väljaandele The Durango Herald.

Kuna üllatunud naabrid ei teadnud esialgu mida asjast arvata ning kahtlustasid röövi, helistasid nad politseisse. Kohale tulnud korrakaitsjad tegid kindlaks, et süüdlane on hoopis karu. Arvatavasti oli loom autosse sisse murdnud, vabastanud kogemata käsipiduri ning ehmus, kui auto liikuma hakkas.

Liikuma hakanud sõidukist tulenev ehmatus võis olla omakorda põhjuseks, miks karu oli salongis kõvasti kahju tekitanud. Autol oli rool küljest tõmmatud, raadio oli välja kistud, tagaklaas lõhutud ning tagatipuks oli karvane kurjategija sõitnud maha naabrite postkasti ja sõiduki istmele ka häda teinud.

«Tegevusega, mis inimesel oleks võtnud tunde, sai karu hakkama paari minutiga,» sõnas naaber.

Karud on piirkonnas tänavu suvel väga aktiivsed olnud, nad kipuvad tuulama prügikastides ja ette on tulnud teisigi sissemurdmisjuhtumeid.

Loe ka: Kaheksa kõige karmimat videosse võetud metsloomarünnakut

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles