Briti linnavalitsuse töötaja astus tagasi, kui tema kassi enam kontorisse ei lubatud

Dagmar Lamp
, Postimehe naisteportaali juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kass Missy
Kass Missy Foto: SWNS.com / Scanpix

Suurbritannias Twekesburys on kohalikus linnavalitsuses furoori põhjustanud kass nimega Missy, keda kõik ametnikud armastasid ning hellitlevalt isegi kõrgemaks moraaliohvitseriks nimetasid. Kuid linnavolikogu otsustas, et kassil enam ametiruumidesse asja ei ole.

Põhjenduseks toodi tervise- ja turvaküsimused, kuid avalikkus on nüüd linnavalitsuses ääretult pettunud. Kassi omanik Dave Bowers astus oma kohalt tagasi, tuues põhjenduseks volikogu lapsiku käitumise.

Bowers oli töötanud Tewkesbury linnavalitsuses rohkem kui kolm aastat, vahendab Swresign ning lükkab ümber kõik väited selle kohta, et kass oleks kuidagi kellegi tervisele ohtlik. 

«Neil on olnud varem ametiruumides koeri, ma ei saa aru, mis vahet küll kass teeb,» ütles Bower. «Ta rõõmustab oma kohaloluga kõiki kontoris. See kõik on naeruväärne ja ma otsustasin, et on aeg lahkuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles