Kojuminekust keeldunud jonnakas koer kutsus pealtvaatajates esile naerukrambid

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Austraalias Queenslandis otsustas südikas koer omaniku närvikava proovile panna ja lihtsalt keeldus koju minemast, mis veidrat seika pealt näinud inimestele palju nalja tekitas.

Ilus päikseseline päev rannikulinnas Gold Coastis oli palju rahvast välja meelitanud. Päikest nautisid ka koerad, kellest üks otsustas peremehele näidata, mida tema kojuminekust arvab.

Daily Mail jagas Kristen Bohlseni pühapäeval filmitud videot, kuidas kuldne retriiver ennast keset kõnniteed pikali heitis, käpad üles tõstis ja jättis peremehe nõutult kõrvale seisma. Videos on kuulda üht pealtnägijat hõikamas: «Vabandage, aga ma arvan, et teie koer on katki!»

Samal ajal ignoreeris koer kõiki peremehe katseid teda endale järgnema meelitada.

Nähes, et õrnalt sikutamisest pole abi, eemaldas peremees kaelarihma ja hakkas eemale jalutama. Kui koer viimaks jalule tõusis ja peremehele lonkides järgnema hakkas, saatsid seda tegevust pealtvaatajate ovatsioonid.

Vaata ka: Kuldne retriiver päästis hirvevasika uppumissurmast

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles