Päevakäpp: Greebo on vingete vurrudega üle linna kiisu

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Kui Greebo kassituppa jõudis, oli ta räsitud moega ja metsik, kuid nüüdseks on ta välimus õitsele löönud. Eriti võluvad on Greebo vurrud, mis kaarduvad nagu traadid üle näo.

Greebo, kes on umbes seitsmeaastane kass, on päris oma kodu juba üle aasta oodanud. Õige kodu Greebole oleks selline, kus talle antaks aega ja võimalust õppida oma uut peret usaldama ja armastama. Kassitoas jagab ta praegu tuba umbes kahekümne kassiga ja vabatahtlike tähelepanu pärast peab ta «võitlema» igapäevaselt umbes saja kassiga. See ei ole kahjuks ideaalne keskkond, kus inimesi usaldama õppida.

Endise tänavakassina on Greebo veel veidi tagasihoidlik, aga tegelikult on tal soe süda. Lihtsalt, tal on veidi aega vaja, et oma iseloomu kõige paremad küljed välja tuua. Kassitoas mängib Greebo juba nagu kiisupoeg, võtab külalistelt maiustusi ja kui tal tuju on, lubab endale isegi pai teha.

Greebo ootab kirja aadressil: info@pesaleidja.ee

Kodu otsib ka kassihärra Brood. Loe tema kohta lähemalt siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles