Päevakäpp: kassihärra Broodil on siidpehme kasukas ja mõtlik pilk

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kassiabi/Facebook

Brood on kiisu, kes on näide sellest, et igasugused väited, nagu poleks võimalik hoole ja armastusega ühte katkist hinge ravida, ei vasta alati tõele.

Kui Brood 2016. aasta oktoobrikuus Kassiabisse jõudis, oli ta pisikest kasvu kartlik kassipoiss. Tema esimesed nädalad möödusid kapi taga peidus olles. Inimese kätt nähes kaitses ta ennast susisedes ja urisedes.

Kuid ilusad sõnad ja rohkem paitused tegid Broodiga imet. Ühel päeval sai jää murtud ning Brood hakkas vaikselt toas vabamalt ringi liikuma ega jooksnud enam inimest nähes peitu.

Mida aeg edasi, seda rohkem hakkas Brood näitama, et temas peitub väga erinevaid omadusi. Ühel hetkel võis ta joosta mängides mööda tuba, kuid juba järgmisel magas kapi peal sügavat und.

Päris sülekass Brood veel ei ole, kuid üks samm korraga. Praegu naudib Brood vaikselt selja silitamist, mida saadab üle toa kajav nurrumine ning käppadega õhu masseerimine.

Tähelepanuta ei saa jätta ka Broodi väga erilist välimust. Pisikesest arglikust poisist on sirgunud tugev noorhärra, kelle imepehme hall kasukas lausa kutsub silitama. Vahel, kui Brood niisama akna peal istub, siis silm lausa puhkab teda vaadates.

Broodiga võib võtta ühendust telefonil 55571625 või saata kiri aadressil:  kodu@kassiabi.ee.

Kodu otsib ka Brutus. Loe tema kohta siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles