Julmad kaadrid: USAs tulistas politsei kaht koduaias rahulikult jalutanud koera (1)

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAs uurib Minneapolise politsei juhtumit, kus murdvarguse teate peale olukorda kontrollima läinud politseinik tulistas kinnistul viibinud kaht saba liputavat koera.

Kinnistule paigaldatud valvekaamera salvestiselt nähtub, et koerad Ciroc ja Rocko lähenesid politseinikule sõbralikult saba liputades ning paistsid silmnähtavalt rahulikud, kirjutab Daily Mail.

Järgnevalt on kaamerapildist näha, kuidas koerad, kes pakkusid emotsionaalset tuge LeMay kahele ärevushäire all kannatavale pojale, valudes väänlevad.

Selle tegevusega pälvis politsei koerte omaniku Jennifer LeMay ja tema laste pahemeele, kes süüditavad politseid ka koertele lubatud abi saatmata jätmises. LeMay pidi ise koerad veterinaari juurde toimetama ning tasuma omast taskust ka koerte raviarved.

Politsei avalikus teates seisab, et juhtumi uurimisega tegeldakse ning vaadatakse läbi videosalvestised, et teha kindlaks, kas politsei kasutas ametirelva ennatlikult.

Selgus ka, et murdvarast majas ei olnud, valvealarmi käivitasid kogemata LeMay kaks teismelist tütart.

2016. aastal teatas Ameerika Ühendriikide justiitsministeerium, et riigis leiab iga päev ligi 25 koera politsei käe läbi otsa.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles