Floridas pistis alligaator nahka alla kukkunud lennuki piloodi

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Eelmisel laupäeval läks USAs Floridas asuva lennukooli õpilane lendama, ilma et oleks selleks luba taotlenud. Kahjuks lõppes sõit lennuki allakukkumisega Florida märgalal, kus alligaator piloodi surnukeha nahka pistis. 

Floridas asuva Deani lennunduskooli õpilane Mark Ukaere oli eelmise laupäeva õhtul kell 20.40 omapäi lendama läinud, ilma et oleks selleks luba küsinud. Lennuk aga kaotas Florida märgala kohal juhitavuse ning kukkus alla, vahendab Daily Mail

Pilooti hakati otsima alles neljandal päeva pärast kadumist. Lennunduskooli omanik Robert Dean sõnas, et enne seda, kui ta juhtunust kolmapäeva õhtul USA Föderaalset Juurdlusbürood teavitas, oli ta kontakteerunud paikadega, kuhu Ukaere võis lennanud olla ning suhtles inimestega, kellega piloot oli vahetult enne väljalendu kokku puutunud. 

Õnnetuspaik tuvastati kolmapäeva õhtul ning uudistekanali kopterilt filmiti kaadrid, kuidas alligaator piloodi surnukeha juures toimetas.

Õnnetuse põhjuse uurimisega tegelevad Ühendriikide föderaalne lennuamet ja Transpordi turvalisuse amet. Andmed näitavad, et kõnealusel lennukoolil on üsna muljetavaldav õnnetuste nimekiri. Alates 2007. aastast on dokumenteeritud kokku 29 õnnetusjuhtumit. Lennukooli omaniku hinnangul võis piloodil tekkida pilkases pimeduses lennates ruumiline desorientatsioon. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles