Päevakäpp: suur inimeste sõber Ants soovib maaperre kassiks tulla

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõbralik Ants otsib kodu.
Sõbralik Ants otsib kodu. Foto: Pesaleidja/Facebook

Ants on ülisõbralik isane kass, kes endise õuekõutsina soovib säilitada harjumuse väljas rohtu nuusutamas käia, mistõttu see rahulik ja armas kiisu sobib kõige paremini elama maaperre.

Antsule meeldib õuest tuppa tulla, heast ja paremast kõht täis pugida,  külmemal aastaajal saada sooja kontide vahele ning siis õues kassiasju edasi ajada. Seega on Ants ideaalne kassike vaiksemasse kohta, kus ta saaks õues käia, aga samas oleks tal alati olemas nurgake, kus end soojendada ja välja magada.

Ants laseb end sülle võtta ja võõraid ei karda. Ta on väga pailembene ja nurrub nagu traktor. Ühesõnaga ideaalne kass, kellel on õnnest puudu oma kodu!

Suvel on Ants ilus, kohev ja uhke kassihärra, kes peesitab meeleldi inimestega koos päikese käes ja naudib tähelepanu. Antsule meeldib väga ka mängida - joosta nöörijupile järgi, ajada taga palli ning kõikvõimalikke putukaid.

Hoiukodu pole näinud varem kassi, kes oleks kõigiga nii sõbralik. Nagu juba mainitud, siis sobiks Ants koju, kus ta saaks käia ka õues ja ajada kassiasju. Näiteks kusagile vaiksemasse maakohta või perre, kellel on võimalik koos Antsuga suviti maal käia.

Kass saab enne kojuminekut ka kiibitud ja kastreeritud.

Ants ootab kirja aadressil: lauravilbaste@gmail.com

Kodu otsib ka suur lastesõber Barsik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles