Video: vaata Islandi nunnude kassipoegade tegemisi jälgivat tõsielusaadet

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

Islandil kogub populaarsust tõsieluprogramm, mis näitab, kuidas kassipojad spetsiaalselt saate tarbeks valmistatud nukumajas toimetavad. Programm on ajendatud kuulsast tõsielusarjast «Keeping Up with the Kardashians» ning kannab see nime «Keeping Up With The Kattarshians».

Kui «Keeping Up with the Kardashians» on kuulsusetaevasse lennutanud Kardashian-Jennerite suguvõsa eesotsas Kim Kardashiani ja tema õdedega, siis kassipoegade tembutusi kajastava tõsielusaate eesmärk on mitte kuulsuse teenimine, vaid inimeste teadlikkuse tõstmine kodutute kasside probleemi osas, kirjutab Bored Panda.

Tõsielusaate peategelasteks on neli kassipoega: Guðni, Stub, Bríet ja Ronja, kes elavad spetsiaalselt neile meisterdatud kassimajas. Kassipojad leiti kodutuna Reykjavikist ja igaühel neist on omapärane ja omanäoline iseloom.

Guðni on vigurivänt, kes pidevalt oma õdesid ja vendi kiusab, Stub on vapper ja üritab olla neljaliikmelise lustaka grupi juht, Bríet on veidi reserveeritud, aga väga sihikindel. Ronja on võitlejahingega ja grupi väike pesamuna.  

Programmi idee taga on kohalik uudistesait Nútíminn ja selle eesmärk on tõsta teadlikkust kodutute kasside probleemi osas ning aidata hüljatud kiisudel kodu leida.

Saate otsepilti on võimalik jälgida siin:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles