Päevakäpp: pontsakas Felix on tõeline kaisukiisu

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kasside Turvakodu/Facebook

Felix on vahva kaisumõmm, kes esialgu tundub nagu väike kanaema. Ta istub oma mõnusalt vormika kehaga pesas ning justkui nagu midagi haududes...  Tegelikult haub Felix kojumineku mõtteid.

Felixil on mulje avaldamiseks ja südamesse pugemiseks hea nipp: selleks tuleb istuda oma pesas, teha ennast nunnult vormikaks (mitte paksuks!), oma vurrukesed väga kohevile ajada ning silmad hästi suureks ajada (peaaegu nagu Shreki kiisul, aga mitte liiga palju – see oleks juba dramaatiline). Eriti vahva on veel see, kui saab samal ajal suletutikest taga ajada ning ennast sama armsaks teha nagu väike kassipoeg…

Felixi puhul on aga asi kassipojast kaugel. Ta on umbes kümme korda suurem  ning temas on mitukümmend korda rohkem armastust. Kõige parem on Felix ööseks kaissu võtta ja tema põrisevat nurrumist kuulata.

Felix on parajalt volüümikas, parajalt krutskeid täis ning miski temas tekitab äärmise turvatunde. On lausa kahju, et tal veel oma päriskodu ei ole.

Kirjuta Felixile aadressil: info@kassideturvakodu.ee

Kodu otsib ka kiisupoeg Pontiac. Loe tema kohta siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles