Pildid: USAs «kutsikavabrikust» päästetud koer naudib esimest korda elu

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

USAs Põhja-Carolinas Charlotte'i linnas tegutsenud kutsikavabrikust päästeti kokku umbes 150 koera, nende hulgas äbarik puudel nimega BB, kelle maailmaks oligi olnud kitsuke puur.

BB veetis kuni päästmiseni oma elu keldris, päevavalgust nägemata. Samas olukorras kannatas veel üle saja teisegi koera, kes koos BBga päästeti.

Koerad päästnud ühingu esindaja Jessica Lauginiger ütles väljaandele The Dodo, et BB oli väga väike ja nägi abitu välja. Kõik «kutsikavabrikus» virelenud koerad viidi Kannapolises asuvasse Cabarruse loomade haiglasse, kust BB leidis endale uue omaniku.

Brenda Tortoreo, kes BBsse kiindus, iseloomustas loomakest kui hirmunud ja haletsusväärse väljanägemisega koera, kes ei osanud isegi kõndida, vaid käis põrandal ainult ringiratast – ainus asi, mida ta elu aeg teinud oli.

BB elu on nüüd võtnud hoopis teise pöörde. Koerakese uus perenaine ütleb, et BB naudib elu täiel rinnal – jookseb mööda maja ringi ja sööb nagu jaksab. Samamoodi, nagu BB avastas enda jaoks jooksmise, avastas ta, kui tore on teiste koertega mängida ning tagaaias muru süüa. Uude koju tulles kaalus BB 1,3 kilo, aga nüüd kaalub juba 4,4 kilo.

Vaata veel: Suurbritannias elav koer hävitab kõike, mis teele ette jääb

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles