Ehmatav video: mao poolt allaneelatud õhtusöök pääses eluga

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis videost

USAs Texases oli abielupaar tunnistajaks huvitavale vaatepildile: suure mao suust vingerdas välja teine madu, kes oli peaagu sama suur kui see madu, kelle õhtusöögiks ta oli mõeldud.

Christopher Reynolds oli koos abikaasa Ninaga lahkumas külaskäigult, kui märkas ühtäkki autoaknast suurt musta madu. Abielupaar peatus, et teha maost mõned fotod, kuid vaatepilt osutus nii üllatavaks, et nad otsustasid filmida, kirjutab Daily Mail.

Algul oli mao suust paistmas ussisaba taoline moodustis, mis ühtäkki suust väljuma hakkas. Madu paistis oma sööki väljutavat, et abielupaari eest plehku pista. Peagi sai ka selgemaks, et mao saak oli palju suurem kui esmapilgul paistis. Tegemist oli teise maoga, kes oli mõnevõrre teda nahka pistnud maost väiksem.  «Õhtusöök» ise paistis veidi olevat küll kannatada saanud, aga muidu elus. Must madu põgenes aga põõsastesse

Maod võivad toidu välja heita teatud põhjustel, näiteks kui ta on ülesöönud või tunneb ennast söömise ajal kellegi või millegi poolt ohustatuna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles