Päevakäpp: Albertil on välimus, mis teeb temast lausa superkassi

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Albert on tõeliselt suurt kasvu kass.
Albert on tõeliselt suurt kasvu kass. Foto: MTÜ Kassiabi/Facebook

Mõned nädalad tagasi Kassiabisse oma endisest kodust uue pere otsingutele saabunud Albert on teistest kassidest kasvu poolest kõvasti üle. Lisaks suurele kasvule tuksub Alberti rinnus ka suur inimsõbralik süda.

Albert sattus Kassiabisse pere elukorralduse muutuse tõttu. Sõbralik kiisu pidi kahjuks palju aega üksinda veetma. Inimsõbraliku ja lähedust armastava Alberti jaoks oli selline olukord ilmselgelt ülekohtune ja ta püüdis oma arvamust ka teatavaks teha, mistõttu kippus ta vahel inimestega kurjustama ja ajal, mil perenaist kodus polnud, häda valesse kohta tegema.

Kahjuks ei olnud perel muid lahendusi peale kiisust loobumise ja nii saabuski Albert Kassiabi karantiinipuuri, kuhu jäi nõutu ja hirmunud näoga istuma. Ta ei saanud üldse aru, kus ta on ja miks ta seal on. Ta ju mäletab, et oli oma kodu koos tuttavate lõhnade ja inimestega, kus ta elas juba kassipojast peale. Seda aga ei olnud enam.

Kui Albertist rääkida, tuleb mainida, et ta on tõeliselt suur kass! Täpselt sama suur on ka tema inimesega suhtlemise vajadus. Albertile meeldib pai saada ja mängida. Ta tahab kogu aeg inimesega koos olla ja järgneb igale poole. Seetõttu vist ei meeldi talle ka suletud uksed - neid püüab ta igal võimalusel avada.

Albert loodab, et tema tulevane pere veedab temaga palju aega ja mängib, et tal oleks tegevust ja ta saaks üle üksi jäämise hirmust. Samuti on vaja ka veidi Alberti toitumist jälgida, sest pontsakaks kippuv Albert peab kaalust veidi alla võtma.

Suurt kasvu kassiks jääb ta aga sellegipoolest. Härrale sobilik varustus peaks vähemalt olema XL-suuruses, sest väiksemasse liivakasti või pesasse Albert ei mahu. Pereliikmetelt nõuab sellise müraka süllevõtmine või näiteks transpordipuuris arsti juurde viimine ka treenitud muskleid.

Albert on vaktsineeritud, kiibitud, kastreeritud ning ootab kirja aadressil info@kassiabi.ee

Foto: MTÜ Kassiabi/Facebook
Foto: MTÜ Kassiabi/Facebook

Kodu otsib ka Draco, kellest saad lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles