Imeilus armulugu: kass käib iga päev oma pruuti vaatamas

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ekraanitõmmis Instagramist

Bostonis elav Sophie on õnnelik kassipreili - tema üleadsest peigmees käib iga päev külas ja hoolitseb, et Sophiel igav ei hakkaks.

Sophie on päästetud kass, kes võeti praegusesse kodusse 2014. aastal. Selleks, et kassipreili ümbrusega tuttavaks saaks, viis perenaine teda rihma otsas jalutama, aga nendest jalutuskäikudelt korjas Sophie üles hoopis truu peigmehe.

«Kui Sophiega jalutama läksin, tuli Scottie ja vaatas teda eemalt, aga läheneda ei julgenud,» sõnas Sophie pereaine väljaandele Love Meow.

Ajapikku muutus peigmees julgemaks ning istus lähemalegi, justkui oodates kutset Sophiega ühinemiseks. Sophie ei paistnud Scotti lähedaolekust häiritud olevat, aga temast suuremat välja ka ei teinud.

 

Fine, but just one. #boynextdoor

A post shared by Sophie - Got Toe Fluff? (@sophielovestuna) on

Peale mõnda nädalat julguse kogumist tuli Scottie end viimaks südamedaamile tutvustama. Julgus tasus ära, sest Sophie lubas Scottil endaga koos istuda. Nüüd on kassidel kombeks, et alati, kui Sophie rihma otsas jalutama viiakse, ilmub välja ka tema kollase-valgekirju peigmees ja ühineb.

 

Busy night of monkey see monkey do over here. #boynextdoor

A post shared by Sophie - Got Toe Fluff? (@sophielovestuna) on

Ugh, I can hear you coming a mile away. #boynextdoor #somuchforstalking

A post shared by Sophie - Got Toe Fluff? (@sophielovestuna) on

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles