Päevakäpp: kolm aastat kodu oodanud Draco on veidi teistmoodi kass

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleida/Facebook

Draco, kelle täisnimi on Draco Malfoy on teistest kassidest veidi erilisem - tema hing ihkab kodu, kus ei otsita süle- ega paikassi, vaid pigem hiirekütti.

Kuna Draco ei ole kaisu- ega sülekass, on ta pidanud juba kolm pikka aastat kodu ootama. Draco näeb küll väga hea välja, aga tema umbusaldus inimeste suhtes on jäänud aastate jooksul muutumatuks.

Draco võib inimese peale kahiseda ja lähenevale käele käpaga virutada, ometi ei ole ta üdini metsik. Vabana olles ei ründa ta kunagi ning suudab isegi Kassiabi kogenud vabatahtlikke aeg-ajalt üllatada. Vahel tuleb tal hirmus tahtmine mängida. Kohe nii suur, et kord tabati Draco salamisi viieaastase lapse sõrmi hellalt limpsimas.

Dracol ei ole palju nõudmisi uuele kodule. Tema hing igatseb kaunitel hommikupoolikutel väljas omapäi jalutamist ning õhtupoolikutel hiirte püüdmist. Peamine on see, et tal oleks võimalus ööbida soojas kohas ning oleks ligipääs pidevalt nii toidule kui värskele veele. Kindlasti peaks kodu olema eemal sõiduteest, et vältida autorataste alla sattumise ohtu.

Kuna Draco on kastreeritud, siis ei ole vaja karta, et ta võiks aidata edendada Eestis elavate kasside iivet. Lisaks on ta kiibistatud, vaktsineeritud ning saab vähemalt korra kvartalis ussirohtu. Hiljuti tunnistasid arstid Draco terveks kui purika, kinnitades, et kõik tema näidud on suurepärased.

Kui sa suudad pakkuda Draco Malfoyle vastavat kodu, siis kirjuta talle aadressil: info@pesaleidja.ee

Kodu otsib ka Saaremaa nooruk Porru.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles