Päevakäpp: seltskondliku Pantrikesega juba igav ei hakka

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kasside Turvakodu/Facebook

Südatalvel Kasside turvakodusse saabunud süsimust Pantrike on julge ja sõbralik vurruline, kes hindab üle kõige mängu ja seltskonda.

Pantrike oli üks neist kassidest, kelle pere suvilasse maha jättis. Hoiukodus on kass oma tänulikkust igal moel välja näidanud: ta ei häbene arvutiklaviatuurile patseerima tulla või hommikul rinnale nurruma ilmuda. Pantri nurrumasina käivitavad eelkõige paitused ning neid küsib ta kõigilt, kes ette jäävad. Seega on Panter väga tähelepanumaias. Kuid üks asi Pantrikule ei meeldi – nimelt väntsutamine. 

Igav selle kassiga juba ei hakka. Raamatut lugedes ja telekat vaadates tuleb alati valmis olla selleks, et Panter sülle põõnama poeb. Tähelepanu ihkav ja suur mängusõber Panter sobiks koos elama näiteks eakama inimesega, kes on rohkem kodus ja kellel on aega nurrikuga üheskoos diivanil mõnuleda. Aga Panter sobiks hästi ka kooliealiste lastega perre, kus on energilistel koolijütsidel on jaksu kiisuga mängida ning kus üheskoos õhtuti väsinult unne vajuda.

Kirjuta Pantrile aadressil: info@kassideturvakodu.ee

Kodu ootab ka endine möllumees Artur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles