Päevakäpp: endine möllumees Artur on valmis vanad kombed hülgama

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Jaanuari alguses jõudis Pesaleidja kassituppa Liivimaa hulkuvate kasside hirm Artur, kes on viimaks otsustanud, et ühel ligi kümneaastasel kassihärral ei kõlba enam mööda aiaääri hiilida ja keldrites lööminguid pidada ning otsib kodu.

Pealegi, pealinnas on muudki põnevat. Siin on lootust leida kodu, kus Artur oleks ainus kuninglik loom, ning pere, kes selle isepäise triibiku esialgsest tujukusest end heidutada ei lase.

Tegelikult on Artur ju muhe mees, kes kunagi ei ütle ära korralikust müramisest, mõnusatest paidest ja maitsvast kõhutäiest. Ja kui Artur nurru lahti lööb, siis põriseb terve tuba nagu oleks sinna korraga sada maipõrnikat sisse lennanud. Ainult need teised kassid – need Arturile lihtsalt eriti ei meeldi!

Kui oled valmis selle väljakutse vastu võtma ja kodustama selle karuse müraka, siis saada kiri aadressil: info@pesaleidja.ee

Kodu otsib ka sõbralik Mürakas. Saad tema kohta lähemalt lugeda SIIT.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles