Kuus väga head põhjust, miks minna kohtama mehega, kellel on kass

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pexels.com

On terve rida põhjuseid, miks tasuks kassiomanikuga kohtamas käia. Kuna kassid on üsnagi pirtsakad loomad, kelle tujud on ettearvamatud, siis peavad nende peremehed olema õrnad, hoolitsevad ja arusaajad, vahendab Bustle.

Kassiomanikud on intelligentsed

See väide pole koeraomanike solvamiseks, ka koeraomanike hulgas on palju tarku ja nutikaid inimesi, kuid teadlased väidavad, et intelligentsustestides on kassiomanikud saanud veidi paremaid tulemusi. Eriti just selles osas, mis puudutab emotsionaalsust - nimelt on kassiomanike hulgas rohkem tundlikke inimesi. Mis võiks olla parem, kui poiss-sõber, kes sinu segastest emotsioonidest sõnadetagi aru saab.

Kassiomanikud pole pirtsakad

Kassidega eluaset jagavad mehed on harjunud koristama kassi liivakasti, karvapalle, okset ja kindlasti on nad sadu kordi joonud pahaaimamatult klaasist, kust kass on eelnevalt juba maitsnud. Kuna nad on karastunud, pole neil probleem sind öösel rajult peolt koju talutada, ulatada sulle kauss, kui sul iiveldab või minna apteeki rohtude järele.

Tal on loomadega head suhted

Üldiselt on kassiomanikud loomainimesed, nii et talle ei valmista probleemi fakt, et sul kodus koer, hamster või kuldkalad.

Kassiomanikud on head kehakeele lugejad

Jällegi üks põhjus, miks kassiomanikust mees rajalt maha võtta. Tuleb tuttav ette klassikaline olukord, kus sa istud käed vaheliti ja põrnitsed tigedalt, eks? Kui meespool küsib sinult, et mis viga on, siis sa vastad, et mitte midagi.

Sinu imeline kassiomanikust mees oskab vihjetest lugeda, mis sul viga võib olla. Ta teab, millal sulle ruumi anda ja millal tuge pakkuda. 

Ta pole klammerduja

Ta saab aru, kui sa tahad sõbrannadega kvaliteetaega veetma minna ja ei pane seda pahaks. Ta ei nuhi sinu järgi sotsiaalmeedias, vaid sellel ajal kui sina lõbutsed, paitab ta kodus kassi.

Ta ei pea kassiomanikuna oma mehelikkust tõestama

See mees mõistab, et kassiomanikuks olemine ei muuda teda kuidagi naiselikuks ta on oma mehelikkuses kindel. Temas võib olla õrna naiselik pool, aga see on tema maskuliinsusega ilusti tasakaalus.

Loe veel: Viis põhjust, miks naised on kassid

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles