Päevakäpp: salapärasel Milkal on varuks käpatäis krutskeid

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Raske mineviku selja taha jätnud Milka on võluv kassipreili, kes kipub tutvuse sõlmimisel veidi arglik olema, kuid kellel on eeskujulikud kombed ja varuks veidi krutskeid.
 

Möödunud aasta lõpul püüdsid tublid noored kinni ligi kolmekümneliikmelise kassikoloonia Narva äärelinnas. Mõnele kiisule tuli abi liiga hilja – nad olid liiga haiged või nälginud. Päästjad olid aga visad, ravisid kassipoegi ning toimetasid tublimad neist pealinna, nende hulgas ka kassipreili Milka.

Milka kehal on mõned üksikud valged kohad – varbad ja veidi valget on ka lõua all, aga muidu on ta must kui öö. Selline välimus sobib igati tema suurte säravate silmade ja salapärase olekuga.

Milkale meeldib mängida. Isegi väga, aga ainult salaja! Mänguhoos Milkat on teisest toast väga hästi kuulda, aga kui läheneda, siis on Milka aknalaual ja manab ette näo, nagu midagi poleks juhtunud. Krutskivend selline!

Milka kardab natukene inimest. Tema tervitus algab susinaga ning pai ta veel ei soovi, kuid ajapikku harjub temagi inimestega ning on valmis koostööks.

Milka on väga puhtust hoidev kass. Tema karv läigib alati, kõik hädad on tehtud ilusti liivakasti ja ka söögikoht on eeskujulikult puhas. Kuna Milka armastab pehmet toitu, mille ta ikka ära sööb, siis ka taldrik läigib alati.

Milka on vaktsineeritud ja steriliseeritud ning talle on tehtud parasiiditõrje. Kirjuta Milkale: info@pesaleidja.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles