Päevakäpp: taksilaadne Turbo on vahva reisisell

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Kodu ootab Turbo, kes on umbes aastane, puhtatõulisest taksikoerast veidi suurem, energiline ja mänguhimuline koerapreili.

Turbo leiti 13. aprillil Türi vallast, kus ta Vilita külas nõutult eksles. Miks ta seal ringi uitas, ei oska keegi kahjuks öelda. Kuna Turbo elas hulkurielu, püüti ta kinni ning transporditi varjupaika. Varjupaigas oldud aja jooksul keegi Turbot otsima ei hakanud ja nüüd ootab ta kodupakkumisi Pesaleidja hoiukodus.

Iseloomult on Turbo väga sotsiaalne ja julge. Klapib nii täiskasvanute, laste, koerte kui ka kassidega. Kuna Turbo on ise väga elav koer, siis sobibki ta pigem aktiivse elustiiliga inimesele või lastega perre.

Ühistranspordis ning autoga sõites istub Turbo rahulikult süles ning käitub korralikult. Seega saab perega suvilasse või reisile sõites koerakese kaasa võtta.

Peaaegu iga Turboga kokkupuutunu kirjeldab teda kui usinat müügimeest, kes kaubanduskeskuse koridoris entusiastlikult iga mööduja suunas lippab ning kõikidele kogu südamest meeldida üritab. Kui mõni mööduja teda ignoreerib, muutub Turbo hetkeks kurvaks ning jääb veidi õnnetul ilmel järele vaatama, aga siiski on sellel sõbralikul kutsikal uskumatu võime paljude südameid võita.

Turbo on vaktsineeritud, kiibistatud ja saanud parasiiditõrje. Kui soovid talle hoolivat ja armastavat kodu pakkuda, siis kirjuta aadressil: info@pesaleidja.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles