Saaremaal tegutseb jõhker kassitulistaja

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv
Foto on illustreeriv Foto: Marko Saarm / Sakala

Kui kuu aega kadunud olnud kass koju naasis, oli pere rõõm üürike – järgmisel päeval tuvastas loomaarst, et kassile on haavel reide lastud.

Neljapäeval seitsmeaastaseks saava Armandi omaniku Erika Maripuu arvates tulistati tema lemmiklooma Kallemäe ja Sakla küla kandis, kirjutab Meie Maa.

Esialgu arvas veterinaar Lea Hioväin, et tegu võib olla nikastuse või venitusega, kuid röntgenipiltidelt oli näha, et kassi vasakus reies on haavel, mida ei saanud operatsioonil välja võtta, kuna see oli reieluusse kapseldunud. Arsti hinnangul kass siiski paraneb ja hakkab liikuma.

«Kui inimestel tõesti jääb raha nii palju üle, et juba külavahel püssidega vehitakse ja koduloomi lastakse, on see sadistlik tegu. Loodan, et politsei leiab süüdlase, kellel tuleb lisaks trahvile ka kassi ravikulud kinni maksta,» sõnas Hioväin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles