Kuus lustakat koera, kes on tõelised spordihullud

Mariann Prooses
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: pixabay.com

Need koerad pole mingid igavlevad diivanikartulid ja nad hindavad sporti ilmselt rohkem kui enamik inimesi.

Rulakoer Jumpy

Jumpy tunneb ennast rulatades nagu kala vees. Ta armastab rulasõitu nii väga, et on ära õppinud rula suunamise ning rampidest üles ja alla veeremise. Tubli kutsu!

Võrkpallikoer Petey

Petey oskab palli vastu võtta ja seda ninaga põrgatada nagu professionaal. Selleks, et asi lihtsamini välja tuleks, sätib ta end läheneva palli alla, et sellele ninaga vops anda. Petey on alati täpne ning ei maga kunagi õiget löögihetke maha.

Meisterlik väravavaht Purin

Purin on pallimängus vana kala - ta viskab palli paremale ja vasakule ja oskab seda käppadega püüda. Pärast mängu aitab mänguplatsi ära koristada, pannes pallid tagasi korvi. Sellise korraliku koeraga on lausa lust pallilahing maha pidada.

Piljardihai Halo

Halo ei saa hoida piljardikiid, sest tal ei ole pöidlaid, aga ta piljardimänguga saab ta hakkama ilma selletagi. Ta lihtsalt jälgib veereva palli suunda, tabab õiget hetke ning õrna käpalöögiga lükkab palli võrku. Nii meisterliku piljardimängijaga vastakuti olles peab juba ette kaotuseks valmis olema. 

Korvpalliguru Murphy

Murphy omandas esimesed korvpallivõtted oma mänguasju karpi pannes. Muidugi aitas perenaine teda selles kaasa. Aga nüüd suudab Murphy juba  Michael Jordani stiilis korve visata. Vaata ise!

Surfikoer Hanzo

Maailma mõnes paigus peetakse koerasurfi võistlusi ja Hanzo sportliku koerana võtab nendest meeleldi osa. Seda, et Hanzo vett naudib, on näha juba tema laiast koeranaeratusest. Sportlasehingega Hanzo ei heida meelt, kui ta surfilaualt maha kukub, vaid ta paterdab veidi aega vees hing hüppab uuesti lauale laineid vallutama.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles