Päevakäpp: seltskonnahing Renton otsib kodu, kus diivanit kaunistada

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renton on hea kambajõmm
Renton on hea kambajõmm Foto: Kasside Turvakodu/Facebook

Kasside Turvakodus ootab pikisilmi koju saamist Renton, kes on rändavast elustiilist tüdinud ihkab pigem rahu ja vaikust.

Kui Renton oskaks rääkida, tutvustaks ta end kindlasti niimoodi: Mina olen Renton ja võiksin valitseda Edinburgh’i tänavaid, kui mulle juhuslikult ei meeldiks hoopis ennast diivanil kerra keerata.

Võiksin kindlasti olla kellelegi partner in crime, ehk maakeeli öeldes on minuga tore koos pahandusi teha, näiteks sissemagamisel, kassikrõbinate smugeldamisel või nurrulärmi tegemisel.

Mulle pigem meeldib rahulikult olla ja ümbrust jälgida, kui palle ja tuuste taga ajada. Praegusel eluperioodil olen maandunud sõbra diivanile ning väga hea meelega sätin end tema kõrvale ja vaatan, kuidas ta arvutiga tööd teeb või seriaalne vaatab. Leian, et kui keegi on kurb, tuleb teda lohutada ning lasen ennast ka kallistada. Eelkõige soovin, et minu nomaadlik elustiil vahetuks kindlama elustiili vastu, sest eks ole juba aeg ju ka.

Ma hulkusin mitmeid aastaid Viimsi tänavatel kuni head inimesed mind märkasid ja abi otsisid. Nüüd olen saanud kõik vajalikud protseduurid ja valmis minema uude koju.

Kui soovid Rentonit oma sõbraks, siis palun kirjuta info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles