Päevakäpp: kassitüdruk, kes tahab endale väga perenaist

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kassitüdruk Niidike.
Kassitüdruk Niidike. Foto: Valga koduta loomade varjupaik/Loom24.ee

Pisikene Niidike on sõbralik ja hästi käituv. Sellest hoolimata on ta oma pesakonnast ainuke, kes ikka endale kodu ei ole leidnud. 

Niidike on elurõõmus väike kassitüdruk, kellele meeldib mängida ja ringi joosta. Niidike njäugub õrna ja peene häälega ja kasvab keskmisest veidi väiksemaks kassiks.

Niidike on sündinud eelmise aasta suvel. Tema ema on sõbralik kass Kurri, kelle omanik kolis elama mujale ja jättis oma kassi maha korterelamu trepikotta Tõrva linnas. Selgus, et kass oli tiine ja pööningul olid sündinud kassipojad.

Head naabrid aitasid kassipere kinni püüda ja varjupaika toimetada. Tänaseks on sõbralik kassiema Kurri saanud endale uue kodu. Ka Niidikese õed-vennad on uutes kodudes. Koduootel on veel ainult Niidike.

Kass  kasutab kenasti liivakasti, talle meeldib mängida teiste kassidega ja mänguhiirtega. Niidike on vaktsineeritud, kiibistatud ja steriliseeritud.

Kui soovid Niidikest endale pereliikmeks, siis kirjuta valga@varjupaik.ee!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles