Vaata, milline koeratõug sobib sinu tähtkujule (2)

lemmik.postimees.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shina inu peaks olema Neitsile hea kaaslane.
Shina inu peaks olema Neitsile hea kaaslane. Foto: Isabel Infantes/EMPICS Entertainment/Scanpix

Tunnista ausalt: sa oled ju mõelnud koera võtmisele? Kassid on toredad kaaslased, aga koeraga saab palju rohkem ringi liikuda, ühistel seiklustel käia ja koerad on ääretult siirad. 

Selleks, et õige koera valimine veidi lihtsam oleks, toome teieni PureWow' koostatud juhendi, kus igale tähtkujule on toodud soovitused, milline koeratõug võiks just nende iseloomuga sobida.

Jäär – Saksa lambakoer

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Julge, sihikindel ja vankumatu – nii võiks iseloomustada Jäära tähtkujust inimesi ning ka Saksa lambakoeri. Jäära peetakse kõige tugevamaks tähtkujuks ja sama kehtib ka Saksa lambakoera kohta, kes on tähelepanelik, sõnakuulelik ning väga intelligentne. Teie kaks saaksite omavahel imehästi läbi.

Sõnn – Siberi husky

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Ilmselt eelistad koera, kes on tugev, energiline ja kohanduks kergesti sinu aktiivse elustiiliga. Sinu ideaalne kaaslane võiks olla husky. Husky'd peavad pingelises olukorras hästi vastu ja nad on äärmiselt kaastundlikud ning hoolivad koerad.

Kaksikud – Weimari linnukoer

Caters News Agency/Scanpix
Caters News Agency/Scanpix Foto: /Caters News Agency

Kaksikutel oleks tarvis koera, kes suudaks temaga sammu pidada. Weimari linnukoer on erakordselt väle, intelligentne ja suur suhtleja. Üsna pea oskate teineteist poolelt sõnalt mõista.

Vähk – chihuahua

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Vähi ideaalne kaaslane võiks olla sama loominguline ja spontaanne kui Vähk ise. Kuna chichuahua'd on tuntud oma ekstsentrilisuse ja kartmatuse poolest, siis pole ühtegi koera, kes oleks Vähile parem kaaslane. See väike koerake võiks olla su parim sõber ja kaisutaja, kui vajad veidi armastust.

Lõvi – kuldne retriiver

Scanpix
Scanpix Foto: SCANPIX

Lõvid on igas seltskonnas hinnatud kaaslased ja seda võib öelda ka kuldse retriiveri kohta. Kuldne retriiver on lojaalne, energiline ja alati väga rõõmus koer – need on kolm omadust, mida Lõvid teistes kõrgelt hindavad.

Neitsi – shiba inu

Caters News Agency/Scanpix
Caters News Agency/Scanpix Foto: /Caters News Agency

Neitsit peetakse tihtilugu kõige intelligentsemaks tähtkujuks, seega ei tasu arvata, et Neitsi lepiks päris iga mängukaaslasega. Jaapanist pärit shiba inu oleks oma iseseisvuse ja nutikuse poolest Neitsile hea partner.

Kaalud – Austraalia karjakoer

Michael Probst/AP/Scanpix
Michael Probst/AP/Scanpix Foto: MICHAEL PROBST/AP

Kaalud hindavad elus üle kõige tasakaalu ja selles koeratõus peitub võrdses koguses mängulisust ning tõsidust. Austraalia karjakoer on sulle hea kaaslane siis, kui tahad mängida, ja ka siis, kui tahad lihtsalt kedagi kallistada.

Skorpion – labradori retriiver

TIMOTHY A. CLARY/AFP/Scanpix
TIMOTHY A. CLARY/AFP/Scanpix Foto: TIMOTHY A. CLARY/AFP

Skorpionid ja ka labradorid hindavad üle kõige lojaalsust. Kuigi Skorpion ei taha alati oma emotsioone välja näidata, tajuvad labradorid ka kõige väiksemaid meeleolu kõikumisi ning võivad omanikku üllatada ootamatult lahke ja ilase «musiga».

Ambur – hagijas

Foto: Mike Segar/Reuters/Scanpix

Kas otsid oma järgmise seikluse jaoks kaaslast? Hagijal on alati nina mullas, et otsida põnevaid lõhnu ja samasugune huvi uue ning huvitava vastu iseloomustab ka Amburit. Teid kahte ootavad ees põnevad seiklused ja kui peaksid oma rajalt eksima, siis hagijas aitab sul taas õige suuna leida.

Kaljukits – tšau-tšau

Darren Staples/Reuters/Scanpix
Darren Staples/Reuters/Scanpix Foto: DARREN STAPLES/REUTERS

Tšau-tšau on mõtlik ja väärikas koer, kes vahel võib jätta veidi eemalviibiva mulje, ent Kaljukitse see ei häiri. Kaljukitsel pole palju lähedasi sõpru, aga kui annad sellele koerale võimaluse, siis saad omale terveks eluks hea semu.

Veevalaja – West highlandi terjer

Natalia Seliverstova/Sputnik/Scanpix
Natalia Seliverstova/Sputnik/Scanpix Foto: Natalia Seliverstova/Sputnik

Veevalaja ei tea, mida kujutab endast igavus, mistõttu on see särtsakas koer talle ideaalne kaaslane. See koer on mänguline ja väga seltskondlik, tal on vaja omanikku, kes oleks valmis mängima ning lõbutsema. 

Kalad – Prantsuse buldog

Kirsty O'Connor/PA Wire/PA Images/Scanpix
Kirsty O'Connor/PA Wire/PA Images/Scanpix Foto: Kirsty O'Connor/PA Wire/PA Images

Kalad on täis üllatusi ja sama kehtib ka Prantsuse buldogi kohta. Sellel väiksel koeral on suur iseloom ja ta hoolitseb alati selle eest, et teda ümbritsevatel inimestel oleks naeratus näol. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles