Internetis lööb laineid «ratastoolis» kuldkala

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: Mikhail Metzel/Mikhail Metzel/TASS/Scanpix

Eelmisel nädalal hakkas internetis levima pilt väiksest kuldkalast, kes liigub spetsiaalselt temale meisterdatud «ratastooli» abil. 

Kuldkalal on deformeerunud põis, mis kubises bakteritest ja parasiitidest. Selle tulemusel võivad kuldkalad hõljuda veepinnal või ujuda tagurpidi. Ebamugavuste vältimiseks meisterdati väiksele kalale «ratastool», mis aitab tal õigesti ujuda, kirjutab Good Housekeeping. 

Kuldkala hulpis tervisemure tõttu pidevalt akvaariumi põhjas ja üks loomasõber otsustas kalakest aidata. Kuldkalast tehtud pilti on sotsiaalmeedias jagatud kümneid tuhandeid kordi ja loomafännid on sellest lahendusest vaimustuses. 

«Ratastooli» valmistanud mees ütles, et see oli väga lihtne. «Lisasin «tooli» alla raskusi ja peale midagi, mis aitaks tal hulpida. Aeglaselt hakkasin tükikesi vähemaks võtma, saavutamaks õiget tasakaalu, et kalal oleks kerge ujuda ilma, et ta peaks midagi rasket endaga kaasa vedama,» selgitas mees.

Eile anti Twitteris teada, et kalakesel läheb hästi ja hiljuti sai ta veelgi mugavama «tooli». 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles