Naine soovis varjupaigast kassi võtta, ent läks koju hoopis koeraga

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks Imguri kasutaja jagas teistega toredat lugu sellest, kuidas ta läks kohalikku loomade varjupaika, et endale kass valida. Tal oli kodus juba kaks kassi ja ta plaanis kolmanda lisaks võtta, ent miski sundis teda plaane muutma.

Varjupaika jõudes selgus, et sel päeval polnudki seal ühtegi kassi, kes kodu otsiks. Kuna nad olid juba kohale sõitnud, otsustas naine, et vaatab varjupaigas olevad koerad üle. Tema tähelepanu köitis kohe üks energiline koer, kes oli ilmselgelt külaliste üle väga õnnelik, kirjutab iHeartDogs.

Naine kirjutas Imguris, et ta ei saanud koerast isegi korralikku pilti teha, kuna loom lihtsalt ei püsinud paigal. Naine sõitis koju, kui ta ei suutnud lakata koerale mõtlemast. Ta üritas veenda oma abikaasat (ja ka ennast), et ta ei taha koera võtta. 

Järgneva paari päeva jooksul vaatas naine internetist koera pilte ja miski koera pruunides silmades oli niivõrd veenev, et naine otsustas varjupaika tagasi sõita, et uus lemmik koju tuua. Vaata pilte pere uuest lemmikust!

I was looking for a cat...
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles