Unelmate töö: Florida varjupaik otsib kassipoegade kallistajaid

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Floridas asuv Miami-Dade'i loomade varjupaik otsib vabatahtlikke, kelle ülesandeks on midagi väga mõnusat: kassipoegade kallistamine!

Kevad on kätte jõudnud ja seoses sellega on varjupaigas erakordselt palju kassipoegi. Lisaks kassipoegade kaisutamisele õpetatakse vabatahtlikke ka kiisusid pudelist toitma. Kassipoegi külastab regulaarselt ka loomaarst, kes teeb neile tervisekontrolli ja vajalikke vaktsineerimisi, kirjutab iHeartCats.

USAs ärgitatakse inimesi kevadisel ajal varjupaikadega ühendust võtma, kuna paljudes varjupaikades on praegusel ajal tavapärasest rohkem kassipoegi, kelle eest tuleb hoolitseda. Ka Eesti varjupaigad ootavad aastaringselt abi. Kui soovid täpsemalt teada, kuidas mõnda varjupaika abistada, vaata näiteks Varjupaikade MTÜ, Kassiabi, Pesaleidja, Kasside Turvakodu või Tartu loomade varjupaiga veebilehte, kust leiad täpsema info. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles