Galerii: haiglaselt ülekaaluline koer kaotas trenniga ligi 20 kilogrammi

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Koer nimega Pearl oli niivõrd kogukas, et tal oli raske kõndida ja isegi pead pöörata. Tänaseks on Pearl 20 kilogrammi kergem ja märgatavalt rõõmsam.

USAs Georgia osariigis elav Pearl oli nii kogukas, et tal oli raske ringi liikuda ja teda tuli vahel liigutamiseks ratastel alusele tõsta. Loomaarstide sõnul polnud nad kunagi varem niivõrd ülekaalulist koera näinud ja kardeti, et koera süda ei pea vastu. 

Varjupaik, kus osalt Jack Russelli tõugu Pearl elas, otsustas koera magama panna, ent õnneks jõudis tema lugu ühe loomade päästmisega tegeleva organisatsioonini. Hayley Zielinski, kes Pearli enda juurde võttis, ütles, et koer nägi välja, justkui ta oleks õhku täis ja võiks iga hetk plahvatada. Tema kael oli nii jämedaks muutunud, et koeral oli raskusi pea pööramisega. 

Nüüd, kaks aastat hiljem, on Pearl 19 kilogrammi kergem ja liigub muretult ringi. Ta võttis kaalust alla tänu spetsiaalselt temale loodud dieedile ja vee all paikneval linttrenažööril treenimisele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles