Päevakäpp: kassilaps Liisu otsib uut kodu

Kerti Kulper
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liisu.
Liisu. Foto: Kasside Turvakodu / Facebook

Pisike kassilaps Liisu päästeti koos teiste kassipoegadega Sillamäelt, kus nad seni tänaval elasid. Liisu kaunis kasukas on tänavaelust taastunud sama hoogsalt, kui on kasvanud tema usaldus inimese vastu ja paranenud tema hingehaavad. 

Vahel on ta veel ebakindel, kas see paikäsi tahab ikka ainult head või tuleks seda hoopis tõrjuda. Ent kui Liisule juba üks pai kinkida, siis ta palub veel mitut.

Hetkel elab Liisu ajutises hoiukodus, kuid üle kõige tahaks see pisike sametpehme kassilaps minna päris oma koju. Ta unistab sõbrast, kellega jagada oma rõõme ja kelle kaissu saaks õhtuti nurrudes pugeda. Ta unistab oma inimesest, kellega koos otsida seiklusi ja olla lihtsalt muretult õnnelik!

Kui tunned Liisus ära enda uue parima sõbra ning oled avatud tema poolt pakutavale tingimusteta armastusele, siis kirjuta info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles